Opplev Geilo

Geilo er en liten perle for den kresne fjellturist og et sted du kan boltre deg blant mangfoldige aktiviteter i vakker natur året rundt. Nyt vinteren både med og uten ski, avslutt dagen med et sosialt og lystig afterski eller ta gjengen med på en stemningsfull  kanefart med fakler og varmende drikke. Gled deg til fotturer og sykkelturer på ruter som er tilpasset ulike ambisjoner og få med deg den gode stemningen under festivaler og arrangementer i Geilo sentrum. Her kan du i tillegg  ta for deg av et rikt tilbud med spennende shopping, velgjørende spabehandlinger og fantastisk god mat, inspirert av både lokale og internasjonale ingredienser og råvarer.

 

Nyt vinteren både med og uten ski, avslutt dagen med et sosialt og lystig afterski eller ta gjengen med på en stemningsfull  kanefart med fakler og varmende drikke. Gled deg til fotturer og sykkelturer på ruter som er tilpasset ulike ambisjoner og få med deg den gode stemningen under festivaler og arrangementer i Geilo sentrum. 

Her kan du i tillegg  ta for deg av et rikt tilbud med spennende shopping, velgjørende spabehandlinger og fantastisk god mat, inspirert av både lokale og internasjonale ingredienser og råvarer.

SkiGeilo

 

Les mer om hva du kan gjøre på Geilo her!

 

Og her!