Skarvegløtt

600 m² 12 6

Vi er stolte over å kunne invitere deg som gjest i Skarvegløtt. Alle våre utleiehytter innbyr til eventyrlig opplevelser, og Skarvegløtt er et av våre nyeste eventyr.

 

På toppen av Geilo, midt i en verden av stubber og mose, med merkede stier og preparerte langrennsløyper utenfor døra og med Geilos alpinanlegg og Hallingskarvet et øyekast unna. Skarvegløtt er en opplevelse for deg som setter pris på vakker natur og eksklusive omgivelser. Hytta egner seg til en rekke formål: Teambuilding, mindre konferanser, kick off eller selskap og høytideligheter, som f.eks. bryllup. Her er det en selvfølge å sette god mat og drikke på programmet, og i vinkjelleren kan dere få både foredrag og smaksprøver. Skarvegløtt leies også ut for kveldsarrangement.

 

I underetasjen finner du svømmebasseng, badstue og en innbydende velværeavdeling. Skarvegløtt har boblebad både ute og inne, og fire stuer og oppholdsrom gir hytta mange bruksmuligheter. Skarvegløtt gir ro og rom for å trekke seg tilbake, til å jobbe uforstyrret i grupper og har god plass til å samles for felles hygge.

Jacuzzi ute og inne, svømmebasseng, badstue og velværeavdeling. Peisestue og vinkjeller

Budalsvegen 191

Ta kontakt for tilbud på helg eller midtuke

Ønsker du pris, bestilling eller trenger mer info om hvordan du kan skreddersy ditt innhold.

Evnt. kontakt oss på:
Telefon: 32 09 0298
Mobil: 900 66 500
E-post: hytter@odegardteigen.no