Blomset

800 m² 42 15

Den største hytta vår! Denne utleiehytta har kort vei til skiløyper og alpinanlegg og ligger kun fire km ovenfor Geilo sentrum. Blomset ligger solrikt og høyt til, på stedet der den gamle stølen til gården Ødegård lå tidligere. Dette er den største hytta vår, på hele 800. Byggestil og fargevalg er hentet fra gamle byggeskikker, og arkitekt Finn Sandmæl har skapt en hytte hvor atmosfære og sjarm gir intimitet også for større grupper. Derfor passer Blomset både for mindre grupper og for store grupper på inntil 50 personer.

 

Hele hytta er malt og lasert i autentiske bondefarger, og innredningen er valgt for å gi høy komfort og en koselig atmosfære. Spisestuen er romslig og kan enkelt tilpasses gjestenes behov, enten det skal dekkes for kurs eller festmåltid. Blomset har en moderne velværeavdeling med jacuzzi, badstue og svømmebasseng med motstrømsanlegg.

 

Både profesjonelle kokker og vennegjengen vil føle seg hjemme på kjøkkenet på Blomset. Det er gjestfritt utstyrt og innredet med sans for god stemning. I denne eksklusive hytta finner du alt du måtte ønske - og endel som antagelig overstiger forventningene dine.

Jacuzzi, svømmebasseng og badstue. Peisestue og godt utstyrt kjøkken.

Blomset, Gamle Budalsvegen 30

Ta kontakt for tilbud på helg eller midtuke

Ønsker du pris, bestilling eller trenger mer info om hvordan du kan skreddersy ditt innhold.

Evnt. kontakt oss på:
Telefon: 32 09 0298
Mobil: 900 66 500
E-post: hytter@odegardteigen.no