Overlat alle detaljer rundt arrangementet på Geilo til oss!

Våre eksklusive hytter gir fantastiske rammer for en rekke ulike anledninger. Gjennom årene har vi ønsket velkommen til bedrifter som skal ha et sosialt opphold med faglige innslag, storfamilien som skal markere familiehøytideligheter og jubileer, og vennegjengen som kommer tilbake til Geilo år etter år. Alle setter de stor pris på at oppholdet er godt tilrettelagt.

 

Uansett hvilken av hyttene våre som passer deg og hvilke planer du har for oppholdet, er det viktig for oss at du får en opplevelse som svarer til forventningene dine – og helst litt til! Derfor er det mange som velger å overlate detaljene til oss, slik at de kan konsentrere seg om å få mest mulig opp av oppholdet på Geilo. 

Vakker høyfjellsnatur og en vidstrakt utsikt vil gi oppholdet på Geilo en helt spesiell ramme - og fantastiske muligheter for å fylle dagene med spennende aktiviteter. I tillegg skaper de utsøkte hyttene en helt spesiell følelse av kvalitet og velvære og en eksklusiv anledning til å tilføre oppholdet både faglig innhold og ny inspirasjon. Eller kommer dere kanskje til Geilo utelukkende for å nyte hyggelig, sosialt samvær? Uansett hvilken hensikt dere med oppholdet, kan du trygt overlate detaljene til oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innkjøp, catering eller full kokketjeneste? Hest og slede eller rafting. Valget er ditt!

Vi fyller gjerne kjøleskapet med mat og drikke, slik at alt er på plass når dere ankommer. Eller kanskje vil du at en av kokkene våre skal trylle frem en deilig middag på kjøkkenet for dere? Så kan dere jo velge om forretten skal nytes i jacuzzien eller om dere vil la dere inspirere av kokkens ferdigheter på nært hold.

Vi henter gjerne selskapet med hest og slede og kan ellers tilrettelegge for aktiviteter for enhver smak gjennom et godt samarbeid med ulike bedrifter på Geilo og i regionen. Ta kontakt med oss for å planlegge oppholdet ditt.